Friday, May 6

say hi to uni-tasha!

salam :)


brrr..brrr..brrrrr...(nasib baik henpon vibrate) 

hello?
tashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! dapat tak?
hah? dapat apa?
UPU LAH! DAH CHECK KE BELUM? 
aah en? aku dekat luar ni. 
(tak sempat na cakap lagi) aku tolong check kan eh? birthday kau bila eh? 
wallaweyy, kau tak ingat bday aku tong? najhis punya kawan, bday aku dy tak hengat?!


and.......jeng jeng jeeennggggg!
 

 i actually SQUEELED kot tadi! haha, apapun i am so so very grateful lah. mulanye baru rasa nak gila breakdown. loll^^ dramatic ke aku nih? tehehe. yela sebab awal" haritu matriks tasha dapat labuan. hah? yessa LABUAN, SABAH bebeh! gila en? memang tak jauh punn.....
 but then, thanks to daddy dearest punya golf buddy yg kerja dekat kementerian yang tukang jaga or sort nama budak-budak masuk matriks ni, tasha dapat tukar melaka. uncle tu cakap sape" yang alamat sarawak(and sabah sekali lah kut) sume dorang sumbat dekat labuan. kesian kan? sedih sedih. whatever the reason, i think it is unfair. 

mr. A selalu cakap,
"tasha, whatever you get i support you kay? remember that. through thick and thin! fat and skinny! i'm always here for you, forever! insyaAllah"

nawwwwww....and so i believe him because that's exactly what i would do to him; AM doing to him. agh, pg mampos grammar. HAHAHA! many thankyous sayang:) u've been my greatest male-cheerleader evaaaaa! ofcourse selain ayah lah kan, but tu tak kira.

pong pulak kata,
"alaa, lek lah tasha. boleh nyee! kau boleh sangat do pergi oversea! kau sure boleh gempak nye foundation then apply scholar and daaaaaaaah. flyyyy^^"
thanks faris ibrahim, kau jugak memberi semangat pada aku. serious do, all the best with your program. interview mara haritu saiko je! loll =P i believe in my guts kau DAPAT! weee! 

oh and bella if you're reading this, thanks sayang. and congrats tooooooo! nanti kau dah pindah gombak kita outing sama2 ek? lollllllllllllll, LMHO!

6 comments:

cikNAO said...

congrate . bertemu kita ye nnt :)

secerah siang said...

congrats tasha ! do ur best :)

Tyra Nylea said...

congrats sha!!!! tp course tu mcm mane?

Natasha Johanif said...

kakaks: thanyousss :D

kak azie: yeka? woot woot!

kak tyra: architecture maa

cs_freeze93 said...

sweet!!!nme ak ade,nme ak ade,,!!!haha,,XD,,excited!!!

Misz Jenny said...

um eh? same2..hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...