Sunday, May 8

oh, tasha nak jiwang kejap boleh?

salam :)

hello world. hee^^ pagi" lagi aku dah online ni takde keje rumah ke macik? why, mestilah ade =.= ni tgh tunggu kain siap di-dry dalam mesen basuh tu. laaaalalaa..

  anyways, korang frust tak kalau kita nak saaangat paham seseorang ni tapi tak boleh? sakit hati kan? well if awak bukan jenis macam tu sorray naik lorray lah ye. tasha mcm tu, i find it gilaaas irritating bila tasha cuba memahami seseorang but i cant. hanya boleh membayangkan je perasaan dy. apa buku peribahasa kata, berat mata memandang berat lagi bahu memikul? cecehhh, berperibahasa plak aku ni. padahal time SPM dulu punya lah berkarat nak ingat idioms neh T.T


  so, disebabkan tasha ni punya lah baik hati *muntah darahhh bak kata Anuarul Hakim loll^^* marilah saya share" dgn korang pasal this certain person who...urm, has added much sunshine kepada hidup seorang pompuan mengada bernama Nabilah Natasha ni. kenapa aku berkata begitu haw? well well well, tipu gilaa korang if you say takde orang yang mewarnai your everyday's. kan kan? (okay ini besides my besties kay? jangan cakap aku tak pentingkan kawan pulak!) because they mean the world to me. hee.



kenapa si pacik sorang ni is one important being:-
  • tak pernah complain aku selalu mengada nak mati tahap cipan
  • tak pernah marah kalau aku bersikap negatif macam orang nak bunuh diri, instead he counsels and comforts me -.-
  • tak pernah cakap "weyh tashaa, kau cakap ni banyak sangat lah! boleh diam for a minute tak?" instead he talks to me all night long if he could.
  • tak kesah aku ni pendek. HAAAAHAHA, ini fakta yang sadis sebenanye
  • selalu support aku in whatever circumstances no matter what
  • sanggup ketepikan kengantukan (although pacik ni kalau boleh mengantuk sepanjang masa. kiddingggg pacik! haha) sebab nak pastikan aku tak tidur dalam keadaan sedih.
  • semestinya sentiasa jujur, tapi kadang2 tu terlebih jujur pun ada -.-
  • forgives me damn well quick enough, i tell you kalau orang lain mesti dah lama give up *_*
  • sensitive! lol, lelaki ego ni lagi buat aku naik ego taw tak? nasib baikk (: (:
  • he cares, he cares, he cares<3
  • walaupun dia orang yang mempunyai otak gila standard anak einstein and aku ni..erm, let's just say aku tak SEpandai dy, he still thinks i'm smart! yayyyyyyy^^
  • okay dah banyak sangat aku memoyo ni. rasa nak muntah baca? well, you've read it dah punn. HAAAHA, padan muka.

aku tak suka sebenanye tulis mende2 macam ni, tehehee. *haktuih!! tapi ni sekali sekala kan nak gedik. lololololl +.+ so, boleh lah kan? haaha.
sorry gambar censored sikit lah. ngeee:3 sape yang kenal, kenal lah. sape yang tak, erm..too bad! haha.
please dont go, i still need you bahh :S

garhhh, habat tasha habat!


so tasha dah share tasha punya, how about YOUR sunshine?

9 comments:

Nurul Aida Azman Shah said...

KENAL! haha

Natasha Johanif said...

teheeehe :P shh shh! ceh bajet org lain tak bole tgk sndiri je =.=

Tyra Nylea said...

weyh....x aci la main censored2!!!

Natasha Johanif said...

kak tyra, ni lah yg terbaik bhai. npk pe org dy, MATA JELA muahahahahaXD

syariedasaharuddin said...
This comment has been removed by the author.
syariedasaharuddin said...
This comment has been removed by the author.
syariedasaharuddin said...

sweet laa korg ;)

syariedasaharuddin said...
This comment has been removed by the author.
adiey said...

wah wah wah
si dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...